0 items - 0,00

Prodaja in servis gasilnih aparatov

servis-gasinih-aparatov

Hitre povezave

Ponujamo vam nove gasilne aparate po ugodnih cenah in zagotavljamo njihov redni letni servis, da bodo v primeru požara brezhibno delovali.

V Republiki Sloveniji smo pooblaščeni  serviserji gasilnih aparatov in hidrantnih omrežij. V ta namen zaposlujemo specializirane strokovnjake, ki na sedežu podjetja ali na terenu redno vzdržujejo opremo za gašenje začetnih požarov. Pooblaščeni smo  (odločba št. 8450-117/2006-5 ) za servisiranje in prodajo naslednjih znamk gasilnih aparatov:

  • ITPP
  • PASTOR
  • GLORIA
  • TOTAL
  • GALLUS

Lahko nas pokličete ali pa gasilne aparate pripeljete sami. S podpisom pogodbe pa vam za letni servis gasilnih aparatov ni potrebno več skrbeti, saj bomo delo po predhodni najavi opravljali sami. Nedelujoče ali poškodovane gasilne aparate odpeljemo in vam jih v najkrajšem možnem času izpravne pripeljemo nazaj. Po potrebi vam zagotovimo tudi nadomestne gasilne aparate.

Skrb našega podjetja je osredotočeno na zagotavljanju brezhibnega gašenja začetnih požarov v vsakem domu. Zato vam bomo z veseljem pregledali stari gasilni aparat ali prodali novega. Torej, če imate doma gasilni aparat, za katerega ne veste, če deluje, ste vabljeni, da nas obiščete v naših prostorih, kjer ga bomo preverili in po potrebi servisirali. Samo tako boste lahko prepričani, da vaš gasilni aparat resnično deluje

Pregled hidrantov

Poleg gasilnih aparatov pregledujemo in preizkušamo tudi delovanje vseh vrst hidrantnih omrežij. (odločba št. 8450-110/2006-5). Delovanje hidrantov je potrebno enkrat vsaj enkrat letno preveriti. Naši strokovnjaki na podlagi ugotovitev izdajo potrdilo o brezhibnem delovanju.

Kako pogasimo požar?